Ledig stilling

Publisert av: ane.fidjestol Publisert: 08. desember 2021
Oppdatert: 08. desember 2021
Lesetid: ca. 2 min

Oslo SV og Oslo SVs bystyregruppe søker en samfunnsengasjert kommunikasjonsrådgiver til et vikariat fra januar til august, med mulighet for forlengelse med bredere/andre oppgaver.

Vi søker deg som har kunnskap om norsk politikk, politikken i Oslo og som har kompetansen, kreativiteten og pågangsmotet som skal til for å få Oslo SVs budskap ut i media.

Til jobben som kommunikasjonsrådgiver i Oslo SV og vår bystyregruppe ligger ansvaret for både strategisk planlegging og løpende, systematisk arbeid med kommunikasjon i presse, sosiale medier og Oslo SVs interne kanaler. Stillingen omfatter også noen praktiske og administrative oppgaver, og det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid i forbindelse med partiarrangementer.

Vi ser etter deg som:

Personlig egnethet vil tillegges stor vekt.

Hovedarbeidsplass er hos bystyregruppa i Oslo rådhus, med Oslo SVs gruppeleder som leder. Fylkessekretæren er også en nær samarbeidspartner, og kommunikasjonsrådgiveren er også tilknyttet SVs partikontor på Tøyen.

Vi kan tilby:

Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres spesielt til å søke. Ved behov vil arbeidsplassen tilrettelegges personer med nedsatt funksjonsevne.

Ønsket tiltredelse snarest etter årsskiftet.

Søknadsfrist 15. desember.

Send søknad med CV, samt eventuelle spørsmål, til oslo@sv.no.