– Aldri har folk fått så mye igjen for å stemme SV

Publisert av: Roman Linneberg Eliassen Publisert: 19. oktober 2015
Oppdatert: 20. oktober 2015
Lesetid: ca. 1 min
I dag presenterte SV sammen med Arbeiderpartiet og Miljøpartiet De Grønne erklæringen til det nye rødgrønne byrådet i Oslo. - Aldri har folk fått så mye igjen for å stemme SV, sier forhandlingsleder og ordførerkandidat Marianne Borgen.

– I dag legger vi fram den mest ambisiøse politikken for klima og ren luft i norsk politisk historie, en storsatsing på barnehage, skole og oppvekst og en plattform for en varmere og mindre delt by, sa Marianne Borgen.

Østmarksetererklæringa inneholder en rekke store gjennomslag på de områdene Oslo SV gikk til valg på:

 

Byrådene blir kunngjort onsdag morgen, og seinere samme dag velger bystyret ny ordfører for perioden.

Byraadserklaering-web

Avtale mellom byrådspartiene og Rødt