Feir 1. mai med Oslo SV

Publisert av: Roman Linneberg Eliassen Publisert: 23. april 2019
Oppdatert: 24. april 2019
Lesetid: ca. 2 min
Her får du den fulle oversikten over alt som skjer i Oslo SV-regi på årets første mai.

Spis frokost med Oslo SV

Ingen første mai uten frokost med partiet! I år blir det førstemaifrokoster i 12 av lokallagene – og du har sjansen til å høre appeller fra både kandidater, fylkesledere, ordførere, byråder og annet fintfolk. Noen steder er det dessuten både trubadurer og allsang. Her er det bare å velge og vrake.

Første mai frokoster i regi av Oslo SVs lokallag:

Alle frokostene er åpne, og medlemmer fra lag som ikke arrangerer frokost må gjerne besøke en av de andre.

Gå i tog med Oslo SV

Kl. 12:20 holder Marianne Borgen tale på Youngstorget og etter det inviterer Oslo SV alle medlemmer og velgere til å gå sammen med oss i toget. Vi har oppstilling i pulje 11, ytterst på venstresiden av torget (når man ser mot scenen). Se etter SV-flagg. Vi skal gå under følgende paroler:

Fest med Oslo SV

Etter toget blir det fest i Prindsens hage i Storgata 36. Det blir lek og moro, noen korte flammende innlegg, og ellers bare kos og prat. Mulighet for kjøp av mat og drikke. Mer info kommer.

De som ikke har fått nok etter dette kan bevege seg over til Rød på Blå. Der venstrealliansen som alltid markerer den internasjonale kampdagen med revolusjonær stemning, grillings og mer fest. I år er det 20 års jubileum og SV stiller med stortingsrepresentant Freddy Øvstegård.