Boligaksjon!

Publisert av: anette.arneberg Publisert: 14. juni 2022
Oppdatert: 14. juni 2022
Lesetid: ca. 1 min

Oslo SV har nettopp vedtatt masse ny, offensiv boligpolitikk. Boligmarkedet er en forskjellsmaskin, og den nye politikken er vårt forslag til hvordan vi kan rydde opp. Vi vil blant annet etablere en ny boligetat, jobbe for at plan- og bygningsloven endres så kommunen kan kreve at 30% av alle nybygg settes av til boligsosiale prosjekter og si tydelig nei til reseksjonering som øker antallet små boliger på bekostning av større familieboliger

Du kan lese mer om vår nye boligpolitikk her: https://oslo.sv.no/2022/06/09/oslo-sv-endrer-boligmarkedet/

Denne uken står vi på stand i hele byen for å fortelle om hva vi vil gjøre her i Oslo og på Stortinget. Under er delebilder til Facebook og Instagram som lokallagene kan bruke fritt.