Ledig stilling: Vil du være med å vinne valget?

Publisert av: Roman Linneberg Eliassen Publisert: 10. mars 2017
Oppdatert: 10. mars 2017
Lesetid: ca. 1 min
Oslo SV søker en selvstendig, kreativ og engasjert person som kan være med å planlegge, og gjennomføre Oslo SVs valgkamp til stortingsvalget 2017.

SV er nå Oslos tredje største parti målt i antall medlemmer og vi øker på målingene. Mange frivillige står klare til å bidra til at SV gjør et knallvalg, og til at Norge får en ny regjering. Vi skal utjevne forskjeller, kutte utslipp og skape et varmere samfunn.

Oslo SV skal styrke sitt partikontor i oppkjøringen til valgkampen med en ekstra medarbeider. Arbeidsoppgavene er å delta i forberedelsene og gjennomføringen av Oslo SVs stortingsvalgkamp. Stillingen omfatter også praktiske og administrative oppgaver, og det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid.

Valgkampsekretæren vil i tett samarbeid med Oslo SVs ledelse og kandidater planlegge aktiviteter, ha ansvar for den praktiske gjennomføringen av Oslo SVs aktiviteter i valgkampen og drive informasjons- og skoleringsarbeid.

Stillingen innebærer varierte arbeidsoppgaver, og vi søker etter en strukturert og arbeidsom person. Du har gode samarbeidsevner og ønsker å stå på for SVs politikk. Arbeidsgiver er Oslo SV.

Vi ser etter en person med:

Kjennskap til Oslo SV, samt førerkort er en fordel.

Stillingen er et 100 % engasjement frem til 1. oktober. Snarlig tiltredelse er ønskelig. Stillingen er omfattet av tariffavtale.

Søknad med CV sendes til oslo@sv.no
Spørsmål kan rettes til Sunniva Holmås Eidsvoll: 99 630 600 / sunniva.eidsvoll@gmail.com eller fylkessekretær Ane Fidjestøl: 45244724 / ane.fidjestol@sv.no

Søknadsfrist: 31.mars