Ledig stilling: Politisk rådgiver – 50%

Publisert av: Roman Linneberg Eliassen Publisert: 11. april 2014
Oppdatert: 13. oktober 2014
Lesetid: ca. 1 min
Ønsker du å jobbe med framtidsretta saker? Med utvikling av byen vår? For barn og unges oppvekstvilkår, en bedre skole, bedre miljø og mer rettferdighet?

SVs bystyregruppe består av 4 faste bystyrerepresentanter og 8 varamedlemmer, og med eget gruppesekretariat på Rådhuset som på ulike måter bidrar til at representantene gjør en best mulig jobb.

SVs bystyregruppe søker:

Politisk rådgiver – 50 % stilling

Arbeidet består i å bistå bystyregruppas politikere i deres arbeid i bystyret og bystyrets komiteer. Den politiske rådgiveren har en viktig rolle i arbeidet med å utvikle partiets politikk i bystyret, med fokus på kultur, skole og barnehage feltet. I stillingen ligger også oppgaver knyttet til rådgivende informasjonsarbeid rettet mot medier, partiorganisasjon og andre samarbeidspartnere.

Du bør ha politisk teft, en sterk interesse for politikk, god kunnskap om SVs politikk og evnen til raskt å sette deg inn i saker. Den forventes god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt gode samarbeidsevner.

SVs bystyregruppe søker en politisk rådgiver i 50% stilling. Stillingen er frem til 31.12.2015, med mulighet for forlengelse. Vi ønsker en tiltredelse snarest.

Vi tilbyr et kreativt, spennende og krevende arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og gode feriebetingelser.

Lønn etter avtale

Søknad med CV sendes SVs bystyregruppe v/ Marianne Borgen:

marianne.borgen@oslobystyre.no

Bekreftede vitnemål og attester må kunne legges frem på forespørsel.

Nærmere opplysninger om stilling fås hos leder for bystyregruppa, Marianne Borgen,

tlf 918 64 649, eller politisk rådgiver Lena Jensen, tlf. 913 00 169.