Alt du trenger å vite om nominasjonsmøtet

Publisert av: Ane Fidjestøl Publisert: 05. november 2022
Oppdatert: 06. desember 2022
Lesetid: ca. 1 min
Ordfører Marianne Borgen har styrt Oslo med stø hånd i åtte år som byens øverste folkevalgte. Nå leder hun Oslo SVs nominasjonskomité.

Nominasjonskomiteen i Oslo SV har blitt ledet av Marianne Borgen. Komiteen har lagt frem sitt endelige utkast til liste. I forslaget er de ti første kandidatene forhåndskumulert. Det betyr at de har langt større sannsynlighet for å bli valgt inn enn resten av kandidatene.

Den endelige listen blir vedtatt på Oslo SVs nominasjonsmøte 5. desember. Her har alle Oslo SVs betalende medlemmer møte- og stemmerett. Møtet finner sted på Det Norske Teatret i Kristian IVs gate 8. Innsjekkingen åpner kl 1800, møtestart kl 1900.

Komiteen har levert en delt innstilling på plass nummer ni, ti, elleve og tolv.

Andre lenker: